Osterman logga 2

Eltjänster i Stockholm

El-installationer

Du kan anlita oss för både små samt större elinstallationer. Vi har en lång erfarenhet av elinstallationer i olika former och hjälper dig med allt

Styr-installation

Vi hjälper dig med allt från kabeldragning, installation, montage till skåpsbyggnation & avprovning.

Service & underhåll

Vi förstår hur viktigt det är för dig att få snabb hjälp när en elanläggning inte fungerar som den skall. Vi försöker i den mån det är möjligt att prioritera felsökning och el-service åt våra kunder.

Datanät

Vill du dra om data kablar i ditt hus/lägenhet så löser vi det.

Laddbox

Laddhybrider och elbilar blir allt vanligare på våra vägar, vi försöker ligga i framkant på detta område och kan erbjuda några av marknadens bästa lösningar.

Evenemang

Vi hjälper dig att få ström till ditt evenemang. Allt från 16A-400A 

Vilken typ av kund är du?

Privat

Vi hjälper till med det mesta inom elinstallationer och löpande service, allt från energibesparande värmeinstallationer till automatisering och designinstallationer. Från kalkyl och rådgivning till material, installation och support. Vi erbjuder smarta lösningar som bl.a smartphonesstyrning och kan förvandla din bostad till ett smart hem.


Företag

Är du företagskund och behöver hjälp med elinstallationer och löpande service. Våra tjänster passar allt från fastighetsägare, byggherrar samt övriga företag som är i behov av nyinstallation eller löpande service. Beroende på verksamhet så kan vi teckna serviceavtal med er där vi delvis tar över ansvaret av er elanläggning.

Bostadsrättsförening

Kundanpassade lösningar för förening/brf. Oavsett om du behöver löpande el-service eller större installationer med inriktning på energibesparande samt automatiserande åtgärder så tar vi fram rätt lösning för er. Vi kan teckna serviceavtal med er där vi delvis tar över ansvaret av er elanläggning. vi utför servicebesök och åtgärder eventuella brister.